Bestel hier je dagtickets online

Dagticket (1 jaar geldig)*

€ 8,50 p.p. (3 t/m 69 jaar)
70+ en 0-2 jaar: gratis toegang
>> het is niet nodig een datum of tijdblok te reserveren, het speelpark is groot genoeg met voor iedereen voldoende ruimte.

Het is niet verplicht om vooraf tickets te bestellen, je kunt ook bij de kassa van het speelpark de tickets aanschaffen.

>> LET OP! Niet geldig tijdens Swaanzinnig dagen.

Alle andere tickets (bijvoorbeeld kinderopvang, zorg, clubs, gemeentepas e.d.) kun je alleen bij de kassa aanschaffen, voor prijzen en info >>>

>> Kom je met meerdere personen tegelijk, kies dan voor een meerpersoonsticket, deze zijn voordeliger (vanaf 4 personen) en het werkt vele malen sneller bij de entree.
Meerpersoonstickets dienen wel in één keer ingeleverd te worden, het is niet mogelijk de bezoeken over meerdere dagen te spreiden.
De voordeeltarieven zijn uitsluitend geldig bij tickets bestellen via deze website. Bij de entree gelden de reguliere tarieven.

>> Wacht na de iDealbetaling even tot de betaling door je bank teruggekoppeld is aan de ticketshop. Dit kan een kleine minuut duren, maar is wel belangrijk voor het vrijgeven van de digitale tickets.

>> Denk eraan dat het niet mogelijk is om kinderen alleen naar ons speelpark te sturen, er moet altijd een volwassen persoon mee.

Klik hier voor meer informatie over onze seizoenspassen.

Bestel via onderstaande button je tickets voor het SwaanzinnigFestival.