Schoolreisjes naar deSwaan

Schoolreisjes naar Speelpark deSwaan zijn altijd een groot succes. Er valt zoveel te beleven dat de kinderen zich er de hele dag kunnen vermaken. Bekijk ook onze arrangementen verderop op deze pagina. Voor schoolreisjes zijn wij tussen april en eind september dagelijks geopend vanaf 08.30 uur. Kies zelf je aankomsttijd! Parkeren is gratis.
Tip: vergeet de zwemkleding niet voor waterpret op ons waterkussen!

Klik hier voor onze arrangementen voor BSO/kinderopvang/zorggroepen.

Het speelpark is groot en ruim opgezet, waardoor het houden van afstand voor de meegekomen volwassenen geen probleem is. Mochten de coronaregels op het moment van de schoolreis het toch niet toelaten om te komen dan kan kosteloos geannuleerd worden. Bij slecht weer kan er geannuleerd of verplaatst worden.

Prijzen:

  • 20 t/m 99 kinderen: € 6,50 per kind
  • vanaf 100 kinderen: € 5,75 per kind
  • Per 3 kinderen 1 begeleider gratis
  • Betalen kan ter plekke met pin of via een factuur

Reserveren:

Bij voorkeur via info@deswaan.nl. Vermeld de dag/aankomsttijd/aantal kinderen/aantal begeleiders. Je ontvangt van ons een bevestiging.
Bel bij vragen: 06-57983390

Extra leuk!

Ook kunnen er allerlei extra’s bijgeboekt worden:
(klik op de naam voor meer informatie)

Makkelijk op maat per doelgroep:
Gebruik alleen de delen van het park voor je doelgroep, stel je eigen dag samen. Omdat Speelpark deSwaan groot en ruim is opgezet, kan je zelf je dag samenstellen uit de verschillende delen. De onderbouwgroepen gebruiken het park anders dan de bovenbouwgroepen. Voor de onderbouwschoolreisjes zijn de delen van het park met water niet van toepassing, deze kunnen gemakkelijk worden overgeslagen, het park is heel groot. De waterfietsvijver is voor schoolreisjes afgezet met hekwerk, gebruik van de waterfietsen tbv bovenbouwgroepen kan na toestemming groepsleiding.